Vi tilbyder en velsmurt database med

0

attraktive arkitekter fra hele Danmark

ARKIMATCH er en portal, som samler Danmarks dygtigste arkitekter og indretningsarkitekter. Vores mission er at finde den helt rigtige arkitekt eller indretningsarkitekt til enhver type indretningsopgave. Derfor tilbyder vi matches til store renoveringer og indretninger for virksomheder og offentlige institutioner, men også indretninger og renoveringer til mindre projekter for private boligejere.

?

Sådan fungerer ARKIMATCH

Vi har samlet nogle af de bedste arkitekter og indretningsarkitekter i en stor database, hvor hver enkelt kompetence er nøje kortlagt for alle arkitekter og indretningsarkitekter. Der er nemlig forskel på, hvilke typer og former for indretninger, som arkitekter og indretningsarkitekter er dygtige til. Kortlægningen af kompetencer gør, at ARKIMATCH er i stand til at finde den bedste arkitekt til dine behov og derved det bedste match til din opgave.


Én ting er faglige kvalifikationer. Noget andet er kemi. Kemien mellem dig og arkitekten er vigtig, uanset om du sidder med et offentligt, privat eller erhvervsmæssigt indretningsprojekt. Alle indretninger handler om proces og et længere samarbejde. Derfor får du altid 2 matches, når du anvender ARKIMATCH. Det sikrer, at det ikke koster dig unødvendige penge at vælge den forkerte arkitekt/indretningsarkitekt.

!

Derfor har vi udviklet ARKIMATCH

Vi har skabt ARKIMATCH for at gøre det nemt for virksomheder, bygherrer, offentlige institutioner og private boligejere at anvende en uvildig arkitekt/indretningsarkitekt til den indretning, som du har behov for. Ved at få en behovstilpasset indretning kan du se frem til følgende fordele:

  • Du får en langtidsholdbar investering, som er 100% tilpasset dine krav og ønsker
  • Æstetiske rum som afspejler din identitet og dine behov
  • Uvildig rådgivning hvor arkitekten ikke har særlige præferencer til bestemte møbler og inventar
  • Optimering af indretningen inden for et givent budget
  • Du sparer tid og i sidste ende penge, ved at få brugt dit budget optimalt fra starten af og derved undgå fejlinvesteringer

Holdet bag ARKIMATCH

ARKIMATCH er skabt af JENSENplus, som siden 1970 har været beskæftiget med møbellevering til erhvervsindretninger for offentlige og private virksomheder i Danmark. ARKIMATCH er udviklet for at skabe en større gennemsigtighed i det danske marked inden for indretning og interiør. ARKIMATCH er din portal, hvor du får et 100% uvildigt match med en arkitekt eller indretningsarkitekt, som forholder sig neutralt i forhold til valg af møbler og altid har dine ønsker og behov, som den vigtigste del i indretningsprocessen.

Hvad er en uvildig arkitekt?

Når vi skriver, at vi samarbejder med uvildige arkitekter og indretningsarkitekter fra hele Danmark, så betyder det, at vores portal kun indeholder fagfolk, som er uafhængige og upåvirket af egne eller en større organisations interesse og meninger. Det vil sige, at du får en meget ærlig og reel rådgivning, når du benytter en arkitekt eller indretningsarkitekt fra ARKIMATCH. Derved kommer du ikke til at opleve, at arkitekten har et ønske om at anvende bestemte møbler eller inventar, som kun kommer dem selv til gode.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Tøv endelig ikke med at sende os en besked. Sidder du med et eller flere spørgsmål, så udfylder du blot nedenstående kontaktformular, og vi vender hurtigst muligt retur til dig.