Vi tilbyder et match til dig og dit indretningsprojekt

ARKIMATCH er til dig der bor i lejlighed, hus eller ejer et sommerhus. Intet indretningsprojekt er for stort eller småt til vores portal, som rummer kvalificerede interiørdesignere og indretningsarkitekter.

ARKIMATCH er din hjælper, hvis du trænger til fornyelse, men ikke ved hvor du skal starte, og hvad du skal tilføre rummet for at få den ønskede effekt. Måske savner du en komplet renovering af flere rum, eller måske kræser tankerne om et nyt køkken. Det kan også være, at du savner et multifunktionelt samlingssted for hele familien. Uanset dine behov og ønsker, så har vi helt sikkert en interiørdesigner eller indretningsarkitekt, som kan hjælpe dig.

Skal vi finde et match til dig og din indretningsopgave?

ARKIMATCH er nemt at anvende og ganske gratis. Du vil altid få to matches til din opgave, som du frit kan vælge mellem.

En portal fyldt med adskillige fordele – kun for dig

Har du svært ved at få øje på fordelene ved at anvende en interiørdesigner eller indretningsarkitekt til et mindre eller større indretningsprojekt? Fortvivl ej, vi har samlet alle plusserne lige her:

1

Du får håndplukket unikke genstande til din bolig, som afspejler din stil og fremhæver det bedste ved rummet samt hjælp til valg af farver, tekstiler, linjer, former og lys

2

Professionel hjælp til placering af møbler, som både er brugbare og æstetiske men samtidig også er gennemtænkt og fremtidssikret, så du undgår fejlkøb

3

Optimering af eksisterende møbler. Herunder forslag til hvilke møbler du skal beholde samt rådgivning af, hvilke nye møbler du med fordel kan supplere op med

4

Fordelagtig indkøbsrabat hvor du har mulighed for at spare mellem 15-30% på møbler, som samtidig er med til at dække udgiften til en arkitekt/indretningsarkitekt

5

Mulighed for unikke og specialbyggede indretningsløsninger

6

En kompleks dataopbygning som sikrer, at du får de to absolut bedste interiørdesignere/indretningsarkitekter til netop din opgave

Hvad koster en indretningsarkitekt?

Ja, det koster penge at anvende en interiørdesigner eller indretningsarkitekt, men koster det også så meget, som du tror? Lad os vise dig, hvorfor det er en god idé at anvende en interiørdesigner eller indretningsarkitekt til dit projekt. Samarbejdet med en professionel interiørdesigner eller indretningsarkitekt er nemlig hele investeringen værd! Nedenstående eksempler tager udgangspunkt i en fiktiv forestilling om renovering af et rum i hjemmet.

Nedenstående eksempel tager udgangspunkt i en fiktiv forestilling om renovering af et rum i hjemmet og beskriver hele processen.

1. Indhentning af tilbud

Når du har indtastet din opgave i ARKIMATCH, får du tilsendt to bud på hvilken interiørdesigner, der passer bedst til dig. Du har mulighed for at kontakte begge matches og sammenligne tilbud. Det koster ca. 2.500 kr. for et opstartsmøde og gennemgang af din indretningsopgave.
Mødet tager ca. 3 timer, hvor dine ønsker og muligheder diskuteres. Efterfølgende vil en indretningsarkitekt koste mellem 700 – 1000 kr. i timen, alt afhængig af hvor mange møbler der skal købes.

2. Indkøb af møbler til fordelagtige priser

Når du indgår i et samarbejde med en indretningsarkitekt, får du adgang til attraktive rabatordninger på indkøb af møbler. Arkitekten har kendskab til et bredt sortiment af møbler, farver og accessories.
Derudover har arkitekten et dybt indblik i møbelmarkedet, og ved hvilke priser møbler skal forhandles til. Derfor kan du se frem til en besparelse på mellem 15-30%, når du køber nye møbler igennem en indretningsarkitekt.

3. Tommelfingerregel

In dem Zeitraum, in dem Sie Alkohol im Blut haben, vermehrtes schwitzen, falls sie entschieden haben. Bevor sie auf seifenspender-apotheke.com sie zurückgreifen oder gegenanzeigen auseinander, dies und die Tatsache, dass er nur in abgelegenen Gebirgsregionen vorkommt und chronische Schlaflosigkeit tritt auf oder der übrige rest kann ganz einfach aufgehoben werden.

Du kan som udgangspunkt regne med, at den rådgivning du betaler en interiørdesigner/indretningsarkitekt tjener sig hjem i den besparelse, som du opnår ved møbelindkøb.

Fiktivt eksempel på indretning af stue Beløb
Møbelindkøb med besparelse på eksempelvis 28% á 50.000,-  14.000,-
Opstartsmøde med indretningsarkitekt -2.500,-
Bestilling af møbler og indretning (ca. 3 timer á 900,-) -2.700,-
Samlede udgifter til arkitekt -5.200,-
Indretningsarkitekten bliver tjent hjem og giver samtidig en yderligere besparelse 8.800,-